2749 vizualizări 15 mai 2019

„Dincolo de limbajul suburban folosit de domnul Caramitru, care însă este în deplină consonanţă cu modul de acţiune politică a reprezentanţilor USR (Ura Sufocă România), sunt revoltată de lejeritatea cu care sunt colportate informaţii total false referitoare la mine şi la soţul meu. Nu am interzis Uber şi nicio altă platformă, nu intenţionez să fac acest lucru şi, oricum, reglementarea acestei activităţi este apanajul Guvernului, care de altfel a şi anuntat că lucrează la elaborarea unui act normativ în acest sens", transmite primarul general al Capitalei, într-un comunicat de presă remis Mediafax.

Gabriela Firea precizează că nic ea şi nici soţul ei nu sunt implicaţi în niciun fel de activităţi comerciale în general, prin urmare nici de transport de persoane.

„Este exclus să avem orice beneficiu patrimonial direct sau indirect de pe urma interzicerii sau reglementării aplicaţiilor de tip uber. Prin urmare, atât eu cât şi soţul meu am decis să îl acţionăm în judecată pe numitul Andrei Caramitru, întrucât calea legală este singura prin care putem împiedica răspândirea unor astfel de calomnii”, completează Gabriela Firea.

Andrei Caramitru, membru USR, a scris, miercuri, pe Facebook, referitor la modificările din legea taximetriei care intră în vigoare de joi, că a câştigat mafia taxiurilor din Voluntari a lui Florentin Pandele.

„Câştiga mafia taxiurilor din Voluntari a lui Pandele. Sictir lui, sictir lui Firea cu tot cu firul ei din colon, şi sictir şi PSD-ului. Aşa se întâmpla când nu votăm, da? Nu ne interesează politica? Toţi sunt la fel? Veniţi fraţilor pe 26 Mai la vot! Sa ii pulverizam o data pentru totdeauna", a scris Andrei Caramitru, pe Facebook.

Andrei Caramitru a fost demis din funcţia de consilier al preşedintelui USR, Dan Barna.

Citește și: