Silviu Bănilă
7871 vizualizări 16 apr 2019

Gabriela Firea a transmis, marţi, o scrisoare omologului său de la Paris, primarul Anne Hidalgo.

"In numele Bucurestiului si al locuitorilor sai, va transmit mesajul nostru de compasiune si solidaritate, dupa teribilul incendiu ce a mistuit Catedrala Notre-Dame de Paris, simbolul si inima Frantei, parte a patrimoniului arhitectural mondial.

Va asigur ca suntem cu sufletul alaturi de dumneavoastra si de cetatenii orasului Paris, in acest moment atat de trist pentru Capitala Frantei", a scris Firea.

"Am vazut ieri un popor francez ingenuncheat, dar nu in semn de infrangere, ci intr-un act impresionant de credinta! Indiferent de nationalitate sau origine, oameni din intreaga lume s-au rugat pentru eroii pompieri care si-au riscat viata pentru a salva acest simbol al umanitatii si iata ca astazi avem speranta unui nou inceput!

Sunt convinsa ca vom contribui cu totii la reconstruirea acestui monument de o valoare inestimabila, prin sprijin financiar, moral sau spiritual", a specificat Firea.

Potrivit celei mai recente declaraţii de avere (depusă în iunie 2018), Gabriela Firea câştigă în fiecare an, ca primar al Capitalei, un salariu de 119.241 lei, scrie ziare.com. 

Citește și: