77 vizualizări 22 mai 2010

Aproximativ 300 de persoane au luat parte la Parada GayFest care a avut loc în această seară, în Capitală. Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Robin Barnett, alături de alţi angajaţi ai ambasadei, s-au numărat printre participanţi.

Evenimentul a avut loc între între orele 17-19, pe traseul Bulevardul Unirii - Piaţa Constituţiei, iar de acolo pe Bulevardul Izvor, până la intersecţia cu Splaiul Independenţei. Participanţii nu avut voie cu steaguri, baloane, tricouri şi bannere obscene sau care transmiteau mesaje care contravin legilor în vigoare. Deplasarea participanţilor s-a făcut pe partea carosabilă, pe sensul de mers al arterelor respective, cu închiderea totală a circulaţiei.

Cea de-a şaptea ediţie a GayFest, organizată de Asociaţia Accept, s-a desfăşurat pe parcursul a şase zile, în perioada 17 - 22 mai.

Noua Dreapta a organizat astăzi în Capitală contramarşul său, cu câteva ore înainte paradei GayFest.

Poliţia Română, aplaudată la Parada GayFest

Poliţia Română şi Jandarmeria au fost aplaudate spre finalul Paradei GayFest de participanţi, aceştia fiind recunoscători că, spre deosebire de alte părţi, manifestarea din Bucureşti a decurs fără incidente. "Vreau să vă spun că nicăieri în lume nu este Poliţia mai eficientă ca aici, în Bucureşti. Am participat la manifestări similare în întreaga lume, dar nicăieri nu au mers lucrurile mai bine. Să aplaudăm Poliţia pentru asta", a declarat în faţa celor care au participat la marş episcopul Diane Fisher.

Citeşte mai departe în pagina următoare

Citește mai departe:

Citește și: