Gandul
152 vizualizări joi, 08:52

„De cele mai multe ori, deţinuţii încarceraţi pentru viol au parte de altceva. Să vină, va avea un tratament special”, au spus mai mulţi deţinuţi.

Unii dintre cei încarceraţi i-au scris mamei Luizei Melencu, spunând că Dincă ar face parte dintr-o vastă reţea de traficanţi de carne vie.

Dincă ar putea fi speriat de ameninţările colegilor de la Craiova, mai ales că nu a avut o şedere uşoară nici la Jilava.

Surse din cadrul anchetei au declarat că, la Jilava, Dincă a fost „enervat” de deţinuţi şi simte că nu mai poate deţine „controlul”.

„În faţa lor e un alt om. Se vede că îi e teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos”, au precizat sursele respective.

Anchetatorii spun că există suficiente dovezi care să demonstreze că Dincă le-a violat şi ucis pe Alexandra şi Luiza. El are opt capete de acuzare: trafic de persoane, trafic de minori, viol - două infracţiuni, omor calificat - două infracţiuni şi profanarea de cadavre sau morminte - două infracţiuni.

În acelaşi dosar este acuzat şi un amic de al lui Dincă, Fane Risipiţeanu, care este acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu.

Citește și: