Gandul
531 vizualizări 6 aug 2019

Dincă este descris drept un „criminal în serie român”.

„A ajuns in atenţia publicului la sfârşitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani, a sunat la serviciul de urgenţă 112 spunând că a fost răpită şi violată de Dincă, după ce a fost luată la ocazie de acesta.

În cursul anchetei a ieşit la iveală că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autorităţile române cercetează alte posibile crime.

Ducea o viaţă în aparenţă retrasă, trăind separat de propria familie şi practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum şi diverse munci necalificate ziliere. S-a descoperit prin urma testelor ADN că rămăşiţele arse de Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei. În următoarele zile se cercetează moartea Luizei, fata în vârstă de 19 ani”, relevă pagina de Wikipedia.Ştergerea paginii lui Gheorghe Dincă a fost propusă în data de 30 iulie şi încheierea discuţiei era preconizată pentru 4 august, dar termenul s-a prelungit. Aici se discută despre ştergea acestei pagini.

Au fost contributori care au propus ca informaţiile despre autorul faptelor să fie inserate ca secţiune într-un articol „Uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu”, care să trateze informaţii din anchetă.

Citește și: