1478 vizualizări 5 aug 2019

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că Gheorghe Dincă este condus luni în teren, mai exact în pădurea de lângă Caracal unde au fost găsite rămăşiţe umane, deoarece le-a spus anchetatorilor că a abandonat lucruri acolo.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că anchetatorii au găsit, luni, într-o pădure de lângă Caracal, rămăşiţe umane despre care Gheorghe Dincă susţine că ar aparţine Luizei Melencu, tânăra dispărută în luna aprilie şi despre care se presupune că ar fi a doua victimă a bărbatului.

Avocatul familiei Luizei Melencu a declarat, la faţa locului, că verificările au loc în locul unde Gheorghe Dincă a condus anchetatorii.

Întrebat dacă Dincă Dincă şi-a schimbat declaraţiile, avocatul a răspuns: „Nu, le-a precizat. Credeţi-mă, omul acesta spune anumite adevăruri, dar şi minte foarte mult, că este învăţat cum să mintă. De data asta a spus ceva adevărat. Nu ştim cine este victima, dar există date că există o victimă”.

Luiza Melencu este dispărută din luna aprilie şi se presupune că ar a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, anchetatorii încercând în ultimele zile să fixeze prezenţa Luizei la domiciliul bărbatului.

Sâmbătă, procurorii DIICOT au anunţat, oficial, că în urma analizelor Institutului Naţional de Medicină Legală a oaselor ridicate de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceşanu.

Citește și: