Nicolae Oprea
806 vizualizări 23 dec 2018

Iarna este la început, dar gropile deja şi-au făcut  apariţia în Bucureşti, semn că asfaltul de pe străzile oraşului a început să cedeze.

„Asfaltul este de foartă proastă calitate, pentru că de doi ani Administraţia Străzilor este practic în imposibilitatea de a funcţiona normal, pentru că prin înfiinţarea Companiei Municipale de Străzi şi Poduri nu s-au mai dat fonduri către Administraţie, iar angajaţii au muncit permanent sub imperiul fricii că vor fi concediaţi. Deci, partea aceasta de mentenanţă a fost dată uitării în mandatul doamnei Firea. Desigur, gropi apar şi la New York primăvara, dar la noi sunt prea multe, asta pentru că repet, Administraţia Străzilor a fost în ultimii ani pe avarie”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Roxana Wring, consilier USR în CGMB.

Potrivit Roxanei Wring, Companiei Poduri şi Străzi i-au fost delegate serviciile în luna august 2018, iar până atunci nu a avut activitate.

„Nici acum nu am văzut să se fi apucat de treabă. Oricum, delegarea serviciilor s-a votat ilegal, cu majoritatea simplă, dar fiind vorba de transfer de patrimoniu trebuia majoritate de două treimi, iar noi am atacat hotărârea în instanţă”, mai susţine Wring.

Pe de altă parte, consilierul PMP Lucian Iliescu spune că este normal să apară gropi, pentru că s-a folosit foarte multă soluţie anti-îngheţ, amestecată cu sare şi care strică foarte mult asfaltul.

 

Citește și: