95 vizualizări 14 mai 2010

O sală de jocuri mecanice din Mangalia şi o benzinărie din comuna constănţeană Agigea au fost atacate de tâlhari înarmaţi, joi noaptea. Agresorii aveau feţele acoperite cu cagule şi erau înarmaţi cu pistoale.
După miezul nopţii, poliţiştii din Mangalia au fost anunţaţi că doi indivizi mascaţi l-au ameninţat pe casierul unei săli de jocuri mecanice de la parterul unui bloc, reuşind să fure 11.000 de lei.

Potrivit anchetatorilor, în timp ce casierul număra încasările, în sala de jocuri au intrat doi indivizi cu cagule de culoare neagră trase pe feţe. Unul dintre autori, înarmat cu un pistol, i-a cerut casierului banii. Acesta a acţionat rapid butonul de panică, moment în care atacatorii au luat de pe masă banii şi au fugit.

Sala este monitorizată de o firmă de pază şi intervenţie, însă, deşi agenţii au ajuns într-un minut şi patruzeci de secunde de la declanşarea alarmei, nu au reuşit să îi prindă pe jefuitori.

Câteva ore mai târziu, două persoane necunoscute au pătruns într-o benzinărie din Lazu şi le-au ameninţat pe casiere cu un pistol ce părea a fi de jucărie. Hoţii au furat din casa de marcat suma de circa 500 de lei şi au fugit.

Benzinăria este prevăzută cu camere video şi este monitorizată de o firmă de pază, dar agenţii au ajuns prea târziu târziu la locul jafului, pentru că butonul de panică nu a declanşat în timp util sistemul de alertare.

Citeşte mai departe în pagina următoare

Citește mai departe:

Citește și: