507 vizualizări 16 apr 2019

Poliţiştii din Arad au fost sesizaţi de personalul de pază al unui centru comercial de pe Calea Aurel Vlaicu, din oraş, că pe camerele de supraveghere a fost surpinsă o tâlhărie comisă în timpul nopţii de duminică spre luni.

„Un bărbat identificat ulterior, în vârstă de 43 de ani, din Arad, a fost deposedat prin lovire şi utilizarea unui aparat de electroşocuri de un portmoneu care conţinea suma de 150 de lei şi documente personale. Autorii faptei, la momentul identificării victimei, au fost descrişi ca fiind trei persoane de sex feminin”, arată anchetatorii.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că autorii tâlhăriei sunt trei tineri, cu vârste între 19-22 de ani, din Arad, care, deghizaţi în femei, purtând ciorapi plasă, peruci şi machiaj, sub pretextul neachitării de către victimă a unor servicii, au bătut-o şi deposedat-o de bunurile pe care le avea asupra sa.

Cei trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi, marţi, magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Citește și: