Florin Jinga
9982 vizualizări 28 feb 2019

Bărbatul de 55 de ani din localitatea Brad, judeţul Hundoara, a plecat de acasă spunându-i soţiei că merge cu maşina la un service din localitate, relatează Banatul Azi.

Cum bărbatul nu a mai ajuns nici la service şi nici acasă, soţia, îngrijorată de ce s-ar fi putut întâmpla, a anunţat dispariţia acestuia. Poliţiştii au început căutările, iar după mai multe ore bărbatul a fost găsit de oamenii legii pe jumătate dezbrăcat (fără pantaloni), mort, în propria maşină. Autovehiculul era parcat într-o zonă periferică a localităţii.

Medicii legişti spun că bărbatul a decedat în urma unui infarct miocardic acut. Martorii susţin că acesta ar fi survenit în timpul unei partide de amor. O femeie a fost văzută fugind de la locul incidentului, însă aceasta nu a fost deocamdată identificată de poliţişti, potrivut martorilor.

Poliţiştii au declarat că bărbatul nu prezenta urme de violenţă pe corp.

„Poliţia municipiului Brad a fost sesizată prin 112 cu privire la identificarea unui cadavru într-o maşină, în zona gării din localitate. A fost vorba despre un bărbat în vârstă de 55 de ani din Brad, care a fost găsit de poliţişti decedat în maşina proprie, pe scaunul şoferului şi dezbrăcat de la brâu în jos. Nu există o suspiciune de omor deoarece bărbatul nu prezenta urme de violenţă pe corp, iar în plus avea probleme cardiace”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Foto: Hepta

Citește și: