379 vizualizări 14 aug 2019

Imaginile au fost surprinse într-o piaţă din oraşul Brăila.

Cei care au filmat scena susţin că bărbatul injecta pepenii cu apă pentru a-i păcăli pe clienţi: „Uite băi, bagă apă, ca să tragă la cântar”.

Apoi, filmarea a ajuns pe Facebook, iar primarul oraşului a anunţat măsuri dure împotriva comerciantului: acesta a fost evacuat din piaţă şi nu mai are dreptul la comerţ în Brăila.

„Administraţia Pieţelor l-a evacuat pe individul care injecta pepenii cu seringa. Nu avem drept de control în domeniul sanitar veterinar sau al sănătăţii populaţiei, dar injectarea cu apă sau cine ştie ce substanţă a pepenilor cu seringa este un gest incalificabil. Vom pune la dispoziţia instituţiilor cu drept de control toate informaţiile privind persoana respectivă. Am aflat din presă că un comerciant a fost filmat în timp ce injecta pepenii în Cartierul Hipodrom. Administraţia Pieţelor şi Târgurilor Brăila a procedat legal în limita competenţelor sale - l-a evacuat. Cât timp voi fi primar, acel individ nu va mai primi dreptul de a comercializa produse în municipiul Brăila! Aceleaşi măsuri vor fi aplicate şi altor persoane care vor face lucruri similare”, a anunţat, pe Facebook, primarul oraşului Brăila, Marian Dragomir.

Tot pe reţeaua de socializare au reacţionat numeroşi brăileni care s-au declarat indignaţi de fapta comerciantului.

Oamenii susţin că autorităţile trebuie să ia măsuri dure împotriva comerciantului în condiţiile în care acesta îşi înşela clienţii la cântar şi le punea viaţa în pericol prin utilizarea unei seringi nesterilizate şi a unui lichid dubios.

Foto: Captură

Citește și: