Laura Cojocaru
1762 vizualizări 8 feb 2019

Vineri, s-a deschis noul magazin Kaufland din Narcisa, Bacău, iar televizoarele cu Led au fost la promoţie. Preţul de 700 de lei i-a făcut pe băcăuani să se lupte, să se îmbrâncească, să alerge prin supermarket cu televizoarele pe care le ţineau strâns în braţe. În clipul video care a devenit viral, iese în evidenţă bătaia cot la cot între un bărbat şi o femeie. Bărbatul masiv împinge televizorul câţiva metri, dar femeia nu se lasă, îl urmăreşte şi îl trage de umeri. Alţii au fost mai norocoşi şi nu au avut parte de o confruntare la fel de cruntă. Au ieşit din mulţime, ţinând triumfători în braţe televizorul de 700 de lei. Unii au prins chiar câte două televizoare.

Românii s-au dovedit nu o dată adevăraţi vânători de promoţii. Anul trecut, câteva băncuţe de exterior la preţ redus i-au determinat pe clienţii unui hipermarket din Mamaia să facă un adevărat spectacol de forţă. Au tras de cutii şi s-au împins. Unii dintre ei au pierdut războiul, alţii în schimb, s-au ales cu bănci cu 60 de lei mai ieftine.

Alimente, mobilă sau hârtie igienică... Românii nu ratează reducerile

Acum doi ani, în Brăila, vedeta promoţiilor a fost hârtia igienică. Baxul cu 10 suluri de hârtie igienică era redus de la 7,62 lei la 4,49 lei. Când marfa de la raft s-a terminat, oamenii au intrat în magazia supermarketului şi au luat singuri baxurile, încărcându-le în cărucioare, până au terminat toată marfa. ”Doamne fereşte!”, exclamau atunci angajaţii care îi priveau pe clienţii dezlănţuiţi. 

Tot acum doi ani, cozonacii reduşi cu 2 lei au fost motiv de bătaie pentru cumpărătorii din Iaşi. Promoţia la cozonaci a stârnit imagini violente cu adulţi şi copii care se îmbrânceau, cădeau, alergau şi se opuneau forţelor de ordine. 

 

Citește și: