151 vizualizări 17 apr 2019

„Doi bărbaţi, care participau la protestul organizat în Piaţa Victoriei de către (Confederaţia Operatorilor şi Transportorilor Autorizaţi din România), au aruncat cu ouă în direcţia unui taxi, cu clienţi, ce tranzita zona, în semn de nemulţumire că nu participă şi el la protest. Jandarmii, care asigurau măsurile de ordine publică la faţa locului, i-au identificat pe cei doi şi i-au condus la autospecială, în vederea luării măsurilor legale”, informează Jandarmeria Capitalei.

Cei doi au fost sancţionaţi cu câte 500 de lei fiecare.

De asemenea, un alt incident a vizat un bărbat care a oprit maşina în dreptul protestatarilor din Piaţa Victoriei şi le-a arătat semne obscene.

„Din rândul protestatarilor, un bărbat i-a adresat acestuia injurii, îndreptându-se în direcţia autovehiculului”, mai arată reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei.

Şi acesta a fost condus de jandarmi la maşină.

Transportatorii au protestat, miercuri, în Piaţa Victoriei din Capitslă, cu aproximativ 3.500 de maşini.

Membrii COTAR îşi continuă astfel protestul început din martie, cerând Guvernului să ia măsuri pentru interzicerea pirateriei şi să excludă falşii transportatori de pe drumurile din România. În plus, anterior, membrii Confederaţiei au protestat, în mai multe rânduri, pentru legiferarea companiilor de transport alternativ.

Foto: Mediafax Foto

Citește și: