UPDATE Cântăreţul de muzică populară Gheorghe Turda, adus în Capitală după ce i s-a făcut rău în timpul unor repetiţii pentru un festival de muzică populară, a fost internat la Secţia de Neurologie a Spitalului Floreasca şi este în stare bună, cooperant, a declarat, pentru MEDIAFAX, dr. Bogdan Opriţa.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, a mai spus că Turda a fost internat miercuri seară, în jurul orei 20.30, şi i s-au făcut deja investigaţii.

Cântăreţul va rămâne internat, sub supravegherea şefului Secţiei de Neurologie, dr. Viorel Poalelungi, care este medicul său curant.

Cântăreţul Gheorghe Turda a făcut un accident vascular cerebral şi a leşinat pe scenă, în timpul unor repetiţii pentru Festivalul de Muzică Populară de la Piteşti. Artistului în vârstă de 66 de ani i s-a făcut rău din cauza căldurii.

Gheorghe Turda a fost preluat de un echipaj medical de terapie intensivă mobilă de la UPU-SMURD Piteşti, care în urma primelor verificări a stabilit că există suspiciunea de accident vascular cerebral.

„Dumnezeu e cu el, nu e nicio problemă”, a afirmat cântăreaţa de muzică populară Aneta Stan într-o intervenţie telefonică la o televiziune de ştiri.

Gheorghe Turda a suferit un atac cerebral vascular, acum este în afara pericolului

Reprezentanţii Spitalului Judeţean din Piteşti, unde a fost dus cântăreţul de muzică populară Gheorghe Turda, căruia i s-a făcut rău la repetiţii, spun că artistul a suferit un atac cerebral vascular, iar acum este în afara oricărui pericol, fiind în stare bună.

Marius Pascu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Piteşti, a declarat că Gheorghe Turda a suferit un atac cerebral vascular, iar acum se simte bine.

”Este un complex de factori care au dus la acest atac cerebral şi oboseala poate fi unul dintre ei”, a spus reprezentantul spitalului din Piteşti, unde Gheorghe Turda se află la ora transmiterii acestei ştiri.

Cântăreţul de muzică populară Gheorghe Turda, în vârstă de 66 de ani, a fost preluat de un echipaj medical de terapie intensivă mobilă de la UPU-SMURD Piteşti, miercuri după-amiază, după ce i s-a făcut rău în timpul unor repetiţii, la Piteşti, unde are loc un festival de muzică populară.

Gheorghe Turda a fost stabilizat şi transportat cu ambulanţa la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Piteşti, iar surse medicale declarau pentru MEDIAFAX că în urma primelor verificări exista suspiciunea de accident vascular cerebral.

 

Citește și: