1344 vizualizări 25 iun 2019

Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX că fostul preşedinte al României Ion Iliescu s-a prezentat, marţi, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias din Capitală, pentru a efectua un control de rutină.

Reprezentanţii Spitalului Elias au transmis o informare de presă în care anunţă că fostul preşedinte nu este internat în prezent în unitatea spitalicească.

"Precizăm că domnul Ion Iliescu nu se află internat în SUU ELIAS", se arată în comunicatul de presă transmis de Spitalul Elias.

Controlul de rutină efectuat de fostul preşedinte al României vine în condiţiile în care Ion Iliescu a fost externat tot de la Spitalul Elias pe 6 iunie.

Fostul şef de stat a stat internat atunci în Spitalul Universitar de Urgenţă Elias timp de aproape o săptămână, el prezentându-se cu febră.

Ion Iliescu a fost operat, la începutul lunii aprilie, de ericardită lichidiană - tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală. Fostul preşedinte are 89 de ani şi a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operaţii fiind făcută la Paris în 2007.

Mediafax Foto / Andreea Alexandru

Citește și: