Andrei Leonte
9182 vizualizări 8 nov 2019

Băieţelul de 8 ani găsit mort de şase zile de la dispariţie a fost descoperit de doi paznici ai fermei de porci din Pecineaga.

Poliţiştii constănţeni precizează că băiatul în vârstă de 8 ani dat dispărut în 2 noiembrie a.c. a fost găsit vineri în jurul orei 8.30, de către doi paznici aparţinând fermei care foloseşte bazinele.

Copilul a fost găsit în primul bazin, trupul plutind sub suprafaţa apei, fiind vizibilă o parte a capului.

Cercetările şi căutările în acest bazin nu au fost sistate, spun poliţiştii.

„În bazinul la care facem referire a fost introdusă apă din al doilea bazin, pentru a dilua stratul de mâl format pe fundul bazinului şi în care era posibil sa fi rămas prins trupul neînsufleţit. În cursul zilei de vineri urma să se acţioneze cu o pompă submersibilă pentru secarea definitivă a bazinului. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga spitalului municipal Mangalia în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului”, arată IPJ Constanţa.

Potrivit autorităţilor constănţene, trupul neînsufleţit al copilului a fost scos dintr-un bazin de dejecţii al complexului de porci din localitate.

Băiatul de opt ani din Pecineaga a dispărut sâmbătă, în jurul orei 15.00, din faţa casei, unde se juca. Pompierii au început golirea bazinelor cu dejecţii din apropierea unei ferme de porci din localitate, după ce a fost lansată ipoteza că băiatul dat dispărut sâmbătă ar fi putut cădea în acestea.

Miercuri seara, pompierii din Constanţa golirea bazinelor cu dejecţii din comuna Pecineaga şi spuneau că nu l-au găsit pe băiat.

Vineri, poliţiştii au declarat că a fost scos trupul neînsufleţit al unui copil dintr-un bazin de dejecţii, iar surse oficiale au confirmat că este vorba despre copilul dispărut la Pecineaga.

 

Citește și: