306 vizualizări 30 mai 2019

Dispariţia plăcuţelor a fost sesizată de angajaţii DRDP Braşov, care au postat pe Facebook fotografii făcute în 20 mai, atunci când a fost montat noul parapete de pe marginea drumului, pe care erau amplasate plăcuţele reflectorizante, şi poze din 25 mai, în care se vede că acestea lipsesc.

„Găsiţi diferenţele! Din păcate asistăm din nou la un exemplu de lipsă de civilizaţie şi iresponsabilitate din partea participanţilor la trafic. Catadioptrii (plăcutele reflectorizante) de pe parapetele de siguranţă montate pe DN73A, la intrarea în localitatea Poiana Mărului au dispărut în mai puţin de o săptămână”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a DRDP Braşov.

„Colegii mei vor depune o sesizare la Poliţie, nu este vorba numai de bani, este vorba de pericolul pe care îl reprezintă pentru trafic dispariţia acestor plăcuţe”, a declarat, pentru Mediafax, Robert Elekes, purtătorul de cuvânt al DRDP Braşov.

Potrivit acestuia, Direcţia nu are în stoc astfel de plăcuţe, ca să le poată înlocui, pentru că acestea se achizţionează împreună cu parapetele metalic.

Plăcuţele au fost furate de pe o porţiune de circa 150 de metri, iar acestea ar fi utilizate de către hoţi ca semnalizatoare luminoase pentru căruţe.

Citește și: