Cel păgubit a schimbat 10.000 euro în lei, la o casă de schimb valutar din Bucureşti, dar a constatat acasă că a primit cu 343 lei mai puţin. A doua zi, a mers să ceară restul de bani, dar a luat la el toţi banii. "Vânzătoarea mi-a zis că şi-a făcut monetarul seara şi şi-a dat seama că cei 343 de lei îmi aparţin. M-am urcat în maşină şi mi-am continuat drumul".

Bărbatul a plecat spre sediul unei firme din Otopeni şi crede că a fost urmărit tot drumul. "Am observat că duba se ţine după mine".

Pe imaginile surprinse de o cameră de luat vederi din zonă, se vede cum un individ se opreşte în fata firmei pentru câteva momente. Când "ţinta" a plecat de la maşină, hoţul se îndreaptă către maşină.

După câteva clipe, hoţul iese din maşină şi poartă pe umăr o geantă în care probabil a pus banii şi se îndepărtează cu repeziciune. "Am făcut plângere la poliţie şi mi-au zis că se vede cum se urcă în maşină şi că duba e clar implicată în acest caz", a declarat păgubitul, potrivit ştirileprotv.ro.

Poliţia a deschis un dosar pentru furt şi va analiza imaginile suprinse de camerele de supraveghere din zonă, dar şi pe traseul pe care a mers păgubitul, de la casa de schimb de pe Calea Moşilor până în Otopeni.

Citește și: