Gandul
1621 vizualizări 5 iul 2019

Potrivit IPJ Suceava, citat de monitorulsv.ro, joi, în jurul orei 17.30, Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de un tânăr de 23 de ani din comuna Ciprian Porumbescu despre faptul că a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Poliţiştii au stabilit că, în aceeaşi zi, în jurul orei 15.00, în timp ce conducea autoturismul pe DN17, pe raza localităţii Prisaca Dornei, bărbatul a luat la ocazie o tânără de 18 ani din Câmpulung Moldovenesc, alături de care a mers pe strada Pinului din localitate, unde, la cererea ei, i-a încredinţat maşina pentru a o conduce, deşi i-a zis că nu are permis.

În intersecţia cu strada Nicolae Bălcescu, femeia a intrat într-un gard. Tinerii aventuriei au fost testaţi cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Din păcate pentru ei, poliţiştii i-au verificat şi au văzut că nu au permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere a unui vehicul fără permis de conducere”.

Citește și: