Departamentul Corespondenţi
1966 vizualizări 24 feb 2019

Cununia civilă a fostului primar al Craiovei Lia Olguţa Vasilescu cu vicepreşedintele Senatului Claudiu Manda a fost oficiată de actualul primar din Bănie, Mihail Genoiu, în Sala Mare a Primăriei.

Olguţa Vasilescu a fost îmbrăcată într-o ţinută albă şi a mărturisit înainte de a intra în Primărie că are emoţii: ”Am un pic (de emoţii - n.red.). Am plecat ca din filmul ”Singur acasă”, cu copiii după noi.” Claudiu Manda a purtat un costum bleumarin.

Cei doi s-au căsătorit şi religios duminică, la Craiova, fostul ministru al Muncii postând mai multe fotografii pe Facebook.

"Cununia religioasă! Mulţumim tuturor celor care ne-au trimis astăzi mesaje şi au fost alături de noi, dar şi presei care a înţeles că e un eveniment privat şi a respectat acest lucru! De Dragobete, vă urăm tuturor să iubiţi mult!", a scris Lia Olguţa Vasilescu.

După cununie, a fost programată o petrecere într-un local din zona centrală a oraşului Craiova, în care nu încap mai mult de 100 de invitaţi.

Atât Lia Olguţa Vasilescu, cât şi Claudiu Manda au câte un copil din căsniciile anterioare. În 2015, Claudiu Manda a divorţat de medicul stomatolog Andreea Manda. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, fost jurnalist, în prezent membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

foto: Claudiu Manda / Facebook

Citește și: