Sorin Bogdan
6147 vizualizări 25 iun 2018

Supărată pe protestele antiguvernamentale din Piaţa Victoriei, Lia Olguţa Vasilescu a răscolit internetul pentru a se documenta cum tratează autorităţile din alte ţări demonstraţiile. Şi a găsit mesajul unui motociclist din Africa de Sud, cu predilecţie pentru ideile extremiste şi videoclipurile violente, care ne arată cum şi-ar dori să acţioneze forţele de ordine împotriva protestatarilor. În imagini se vede un grup de demonstranţi împrăştiaţi cu tunuri de apă. Cei atinşi de jetul puternic, sunt trântiţi violent pe asfalt şi rămân nemişcaţi. 

Ministrul Muncii preia imaginile pe pagina sa oficială de Facebook şi lasă plăcerea comentariilor simpatizanţilor săi. Aceştia au înţeles imediat ce visează liderul PSD.

Lia Olguţa Vasilescu pagina de Facebook

”D-na ministru, pe când şi la noi astfel de tratamente derbedeilor din piaţă şi ţară,” scrie Alb Doru.

”Dacă ar trece doar o maşină de la ADP, aia cu stropitoarele înfundate cu care udă după ce abia a plouat, şi UN STROP i-ar cădea unui tefelist pe-obraz... ar urla ca din gură de şarpe că e brutalizat, că e violentat, că e o victimă,” adaugă Eduard Rădulescu.

”Dacă la interne ar fi un bărbat adevărat, aşa ar proceda,” este de părere Radu Vişan. ”În Berlin cum se observă un grup mai mare de 4 oameni, cum sunt întrebaţi de poliţie de autorizaţie de întrunire.”

”O baie rece şi capetele fierbinţi se răcoresc,” consideră Maria Toma. ”Să luăm şi noi exemplul Germaniei sau a altor state cu democraţii consolidate.”

Aşa să faceţi şi voi cu jegoşii să-i spălaţi,” o sfătuieşte Dumitru Tita.

”Aşa să procedeze şi MAI de la noi, să nu mai vedem leprele lui soroş în Parlament.Victoriei,” o sfătuieşte Dumitra Puica.

Şi Daniel Arnăutu e de acord: ”Puţină apiţă la guriţă poate se trezesc şi ei la realitate, nu la insolvenţa tv.!”

 

Citește și: