160 vizualizări 17 mai 2019

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional - programul Rabla şi în programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic - programul Rabla Plus, transmite Ministerul Mediului într-un comunicat remis vineri MEDIAFAX.

Astfel, în această etapă, pentru programul Rabla au fost acceptate 79 dosare pentru 306 autovehicule iar pentru programul Rabla Plus au fost acceptate 48 dosare pentru 98 autovehicule, din care 27 electrice hibride şi 71 pur electrice.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, la secţiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus, informează sursa citată.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor şi dealerilor auto validaţi în programele Rabla şi Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituţiei, transmite sursa citată.

Sesiunea de depunere a dosarelor de către persoanele juridice, atât pentru programul Rabla, cât şi pentru programul Rabla Plus, se desfăşoară până la data de 30 septembrie 2019.

 

Citește și: