Laura Cojocaru
571 vizualizări 29 mai 2019

Imagini revoltătoare au fost postate pre pagina de Facebook Autostrada Nordului. Un fost consilier local din Vatra Dornei a vrut să demonstreze cât de rezistent este asfaltul turnat recent în localitate. Aşadar, bărbatul s-a filmat în timp ce ridica şi rupea covorul asfaltic: „Asfaltul de la vatra Dornei! Nu ridic mai tare că ajungem la barieră!”, se aude bărbatul spunând în înregistrare. 

„Localnicii spun că lucrarea nu va rezista nici măcar câteva luni. Şi experţii le dau dreptate şi spun că drumul, pe care se circulă deja, nu este sigur”, scrie observator.tv.
Proiectul de asfaltare a străzilor din Vatra Dornei a costat 3,2 milioane de euro, bani proveniţi din fonduri europene.

 

Locuitorii au adresat fel de fel de reclamaţii la adresa primăriei pentru lucrarea în bătaie de joc, susţinând că drumurile nu au fost curăţate înainte şi că apa îşi va face loc sub asfalt cu uşurinţă.

Primarul a răspuns acuzaţiilor, susţinând că peste stratul de asfalt care în prezent este extrem de fragil, va fi ataşat un al doilea strat. 

„Lucrările sunt predate pe mâini sigure. Iar ceea ce se întâmplă acum este doar o egalizare a asfaltului. Şi un beton, dacă nu îl laşi să se întărească, normal că-l modelezi cum vrei şi cu mâna”, a declarat primarul din vatra Dornei.  

 

Citește și: