Laura Cojocaru
751 vizualizări 15 apr 2019

Un bărbat din Borşa a povestit că în timp ce se afla pe scaunul din dreapta al maşinii conduse de prietena sa, a observat cum un poliţist pe care îl cunoştea de mai mult timp le-a făcut semnal să oprească. Maramureşeanul a coborât din autoturism să-i înmâneze actele omului legii, dar poliţistul a început să-l bruscheze, potrivit celor declarate de bărbat pentru baiamare24.ro

„Mi-a rupt geaca de pe mine, mi-a spart telefonul, mi-a rupt o brăţară din aur (nu am mai găsit-o la locul incidentului). M-a lovit şi m-a muşcat de mână. M-a izbit de maşina noastră. A început să mă înjure. Dânsul a umblat cu ameninţări că ori moare el ori mor eu.”, a povestit bărbatul pentru baiamare24.ro.

Bărbatul consideră că acest comportament agresiv al poliţistului este cauzat de o duşmănie mai veche.

„Dânsul are duşmănie pe mine de multă vreme şi tot încearcă să mă atace şi să mă provoace să îl lovesc ştiind că am o condamnare cu suspendare de 2 ani şi 4 luni.”

Borşeanul povesteşte că de fiecare dată când l-a văzut în trafic, poliţistul l-a urmărit cu girofarele pornite, până când i-a suspendat permisul de conducere.

După discuţiile din trafic, poliţistul i-a dus pe bărbat şi pe prietena acestuia la secţie, unde i-a înmânat femeii un avertisment.

„I-am zis clar că dacă are ceva personal cu mine să rezolvăm în afara serviciului pentru că face hainele statului de râs. El a fost cel care a perturbat liniştea publică în Borşa făcând circ fără motiv. Dânsul nu mă suportă şi încearcă să îmi facă rău când e îmbrăcat în poliţist. Când i-am spus ce daune mi-a făcut mi-a răspuns că „ai de primit fraiere!”

Bărbatul nu îşi explică de ce poliţistul are un comportament agresiv faţă de el şi este hotărât să facă plângere la Parchetul din Baia Mare.  

 

 

Citește și: