Marinela Sarbu
1386 vizualizări 21 feb 2019

Liderii alianţei ACUM afirmă că, în urma mai multor teste, au fost depistate cantităţi exagerate de metale grele în sânge. Iar medicii spun că o astfel de acumulare nu poate fi explicată în mod natural.

„A fost o perioadă în care am avut probleme de sănătate, am mers şi am făcut teste. Am descoperit că avem un conţinut exagerat de metale grele în sânge şi acest lucru mi s-a întâmplat şi mie, şi domnului Năstase. Am făcut tratament şi acest tratament a ajutat la coborârea acestor metale grele în sânge. După o perioadă, testele recente au arătat iarăşi o creştere şi medicii cu care am discutat noi spun că această acumulare nu poate fi explicată în mod natural, deci nu se poate întâmpla fără o intervenţie din afară”, a declarat Maia Sandu.

„Sunt nişte lucruri pe care nu putem să le luăm în serios, în contextul atacurilor pe care le comite această guvernare în raport cu cei care le pun în pericol aflarea mai departe la putere”, spun liderii ACUM.

La rândul său, Andrei Năstase a afirmat că are certitudinea că cei doi lideri ai opoziţiei sunt „ţinta unui atac mişelesc din partea acestei guvernări care ne doreşte morţi”.

„Vă spun cu toată certitudinea că suntem ţinta unor atacuri mişeleşti din partea acestei guvernări, care ne doreşte morţi. [...] Ei au atentat la viaţa şi sănătatea noastră prin metale grele. Unul din acele metale este mercurul. La mercur s-a apelat şi împotriva mea şi împotriva Maiei Sandu şi a domnului Machedon şi a unor colegi de ai noştri”, a spus Andrei Năstase.

„Bineînţeles, nu pot face aşa ca în Rusia - cu împuşcatul pe stradă, dar se va întâmpla cât de curând dacă nu scăpăm de aceşti bandiţi. Ei au atentat la viaţa şi sănătatea noastră prin metale grele”, a mai spus Năstase.

Democraţii neagă acuzaţiile

„Ceea ce fac Maia Sandu şi Andrei Năstase se numeşte otrăvirea în masă a populaţiei cu minciuni şi false falsificări. Dacă nu au cu ce să se prezinte în faţa oamenilor, dacă nu au realizat nimic pentru ei, au ales să facă circ, insultând inteligenţa populaţiei”, a scris deputatul Partidului Democrat din Moldova Sergiu Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

Foto: Captură

Citește și: