Mihai SCHIAU
89554 vizualizări 12 dec 2011

Mălina Olinescu s-a sinucis în această dimineaţă, aruncându-se de la etajul şase al blocului în care locuia, în zona Gării de Nord din Bucureşti. Cântăreaţa ar fi împlinit 38 de ani pe 29 ianuarie anul viitor. Mălina Olinescu era fiica Doinei Spătaru.

Echipajul SMURD sosit la faţa locului a încercat să o resusciteze pe artistă timp de 30 de minute, însă nu au mai putut face nimic.

Trupul neînsufleţit al artistei a fost dus la Institutul de Medicină Legală, pentru efectuarea autopsiei.

Cântăreţul Călin Geambaşu, bun prieten al Mălinei Olinescu, spune că aceasta s-ar fi sinucis din cauza despărţirii de iubitul său. "A ameninţat de mai multe ori că îşi va lua viaţa. Acum a făcut-o. De doi ani tot ameninţa că o face. Iubitul ei nu a înţeles-o pe deplin", a declarat Călin Geambaşu, la o televiziune de ştiri.

UPDATE 8.13 SMURD a confirmat sinuciderea artistei.

Mălina Olinescu s-a născut pe data de 29 ianuarie 1974, la Bucureşti. Mama ei este cântăreaţa Doina Spătaru. Mălina iubeşte muzica şi începe să cânte încă de la vârsta de 5 ani, participând apoi la numeroase festivaluri împreună cu corul şcolii gimnaziale.

În anul 1996, Mălina participă la "Şcoala Vedetelor", un show de televiziune foarte apreciat şi urmărit la acea vreme. Această perioadă a însemnat pentru Mălina rampa de lansare în lumea muzicală şi şansa ei de a câştiga un public din toate categoriile de vârstă.

În 1996, participă la Festivalul de muzică uşoară de la Mamaia, unde obţine premiul III la secţiunea "Interpretare", cu o melodie compusă de Călin Geambaşu.

În 1998, împreună cu compozitorul Adrian Romcescu, câştigă Selecţia Naţională Eurovision şi reprezintă România la Birmingham, Anglia, cu melodia "Eu cred".

Mălina Olinescu a mai obţinut Premiul I la secţiunea "Şlagăre" a Festivalului de la Mamaia (1997), Premiul I la secţiunea Interpretare a Festivalului "Cerbul de Aur" de la Braşov (1997) şi Premiul III la secţiunea "Creaţie" a Festivalului de la Mamaia (1998).

Cântăreaţa a fost căsătorită, între 2000 şi 2007, cu Dan Stesco, component al trupei "Compact". Stesco a depus cerea de divorţ, în 2007, spunând că nu mai poate suporta "crizele de personalitate" ale soţiei sale. Bărbatul spunea că Mălina Olinescu voia să ia toate deciziile pe cont propriu şi nu era deloc tolerantă cu cei din jur.

UPDATE 12:40 Doina Spătaru, mama artistei, a mulţumit presei pentru imaginile cu fiica ei cântând, însă a cerut discreţie şi decenţă. "Aşa cum Mălina a trecut prin viaţă cu discreţie, e rugamintea mea să trataţi trecerea ei în nefiinţă la fel, cu decenţă şi cu discreţie".

Una dintre rudele Mălinei Olinescu a declarat că nu înţelege ce motive a avut artista să se sinucidă, însă în ultima vreme nu mai avea contractate concerte şi ar fi suferit de depresie.

UPDATE 15.20 În dormitorul Mălinei Olinescu au fost găsite mai multe sticle cu băuturi alcoolice, dar şi medicamente pentru tratarea depresiei. Citeşte mai departe

Citește și: