Departamentul Social - Mediafax
Florin Jinga
3092 vizualizări 3 iul 2018
”După doi ani şi jumătate, au fost în sfârşit, desecretizate convorbirile existente pe staţiile de emisie recepţie ale BPR. Citindu-le, ne-am îngropat copilul. Pentru a câta oara? Ştiam de la Bogdan de aceste abuzuri care se făceau zilnic, dar.... citind în amănunt, am înţeles cât de mult ne-a protejat copilul nostru. Citesc stupefiată pe Messenger cum copila dnului Gabriel Oprea îmi descrie situaţia lor familială... CÂT DE GREU LE ESTE, CÂTĂ LIPSĂ DE ARMONIE. Citesc şi nu pot să cred! Mi-aş dori ca aceşti copii să trăiască în preajma noastră o zi şi poate... aşa vor înţelege ce trăim noi şi cât de distrusă este familia noastră", a scris pe Facebook Carmen Gigină.
 
Femeia critică în termeni extrem de duri revenirea lui Gabriel Oprea în politică.
 
”Acum câteva seri, deschid televizorul şi faţa lui Gabriel Oprea ocupa ecranul. Criminalul copilului meu, distrugătorul unui minister condus şi lăsat în haos, vine la TV să ne spună cât de capabil şi de devotat este într-o funcţie de conducere? Gabriel Oprea, tu nu înţelegi ca eşti un criminal, că ai distrus vieţi, ai călcat în picioare destine, că locul tău nu mai poate fi între oameni, pentru că tu nu te numeşti om", a mai scris Carmen Gigină.
 
 
Preşedintele fondator al UNPR, Gabriel Oprea, şi-a anunţat, pe 23 iunie revenirea în ”politica mare”  în fruntea partidului pe care l-a reactivat, în vederea alegerilor europarlamentare şi prezidenţiale de anul viitor. 

 

 

Citește și: