Mihaela Gidei
13880 vizualizări 24 iun 2018

„Ştiţi unde este casa domnului Coldea? Lângă T14. (...) Pe 19 iunie, au fost prezenţi la domnul Coldea acasă mai mulţi judecători de la Înalta Curte. Eu aştept să mă dea în judecată, pentru că spun foarte multe lucruri şi nimeni nu mă dă în judecată. Înţeleg că mai nou, activează domnul Bulancea (procuror DNA, n.r), care vrea să se afirme, considerând că va fi noul succesor al doamnei Kovesi. Şi dă telefon, e înnebunit, dă telefon la tot felul de judecători pe care îi are agăţaţi şi le spune că ar fi bine ca să le transmită care sunt în dosarele mele să mă judece mai repede, să închidă dosarele şi să mă condamne. Sunt informat că nu este vorba numai de dosarul meu, că dacă era vorba numai de dosarul meu nu mai era nimeni interesat. Ei sunt în continuare foarte interesaţi de foarte multe dosare. Cum a fost DOSARUL DOMNULUI DRAGNEA şi cum sunt alte dosare, care vor ajunge la momentul potrivit,” a afirmat Marian Vanghelie, la Antena3.

Fostul primar al Sectorului 5 a declarat că, în locuinţa lui Florian Coldea, s-a discutat, în 19 iunie, inclusiv despre dosarul lui Liviu Dragnea.

„Din câte înţeleg, s-au discutat mai multe dosare, inclusiv dosarul domnului Dragnea - din informaţiile mele”, susţine Marian Vanghelie.

Marian Vanghelie

Recent, el a dezvăluia că Victor Ponta s-ar fi întâlnit în Turcia cu Florian Coldea şi că în planurile lor ar fi implicat şi Gabriel Oprea. Ieri, Oprea a anunţat că revine în politică şi reactivează UNPR pentru alegerile europarlamentare şi prezidenţiale.

 

Citește și: