Departamentul Social - Mediafax
113 vizualizări 12 sep 2019

ROMÂNIA, JOI

VREME CALDĂ, VÂNT CU INTENSIFICĂRI

Vremea va fi caldă, cu temperaturi uşor mai ridicate decât normalul acestei perioade. Maximele zilei sunt cuprinse între 25 şi 29 de grade. În prima parte a zilei sunt posibile averse în vest şi la munte. Vântul va sufla sufla slab şi moderat, cu intensificări în sud-est si Carpatii Meridionali.

La noapte cerul va fi noros în cea mai mare parte a ţării, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime sunt cuprinse între 6 şi 19 grade, cu cele mai mici valori în estul Transilvaniei, unde vor fi condiţii de ceaţă.

BUCUREŞTI

VREME FRUMOASĂ

Astăzi în Capitală vremea va frumoasă, cu cer variabil şi vânt slab. Temperaturile maxime vor atinge valori de 26 de grade. De mâine vremea se mai încălzeşte şi vom avea maxime de 29 de grade. Minimele nocturne vor fi de 10 grade.

LITORAL

VREME BUNĂ PENTRU PLAJĂ

Pe litoral vremea va fi frumoasă, cu temperaturi maxime de 27 de grade. Vântul poate avea uşoare intensificări. Noaptea va fi caldă cu temperaturi minime de 20 de grade.

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

PLOI ÎN NORD ŞI NORD- EST

În următoarele zile vremea va fi în general frumoasă, cu temperaturi maxime de 31 de grade. În nord şi nord-est vremea se va răci şi sunt anunţate ploi de scurtă durată. Temperaturile minime se vor încadra între 3 şi 6 grade.

Citește și: