Laura Cojocaru
1770 vizualizări 27 apr 2019

Şoferul a venit nervos cu o coadă de mop şi a început să o lovească pe femeia care cerşea în autogara din Zalău. Femeia avea în braţe un copil, şi în momentul în care s-a aplecat, pentru a se feri de lovituri, copilul a fost lovit. Toată întâmplarea a fost urmărită de trecători şi de băiatul mai mare al femeii care a stat la câţiva metri de mama lui în momentul în care aceasta era bătută. Femeia striga: „Mi-ai lovit copilul”, în timp ce încerca să se apere. În final, bărbatul a lovit cu băţul de asfalt, iar arma s-a rupt în două.

Potrivit informaţiilor furnizate de cei care au vizualizat imaginile pe pagina de Facebook „Luptăm pentru România”, bărbatul este şofer de autobuz şi în trecut a avut meseria de poliţist.

Cei mai mulţi dintre cei care au comentat această întâmplare au susţinut că agresorul ar trebui pedepsit pentru fapta sa. Alţii susţin că, probabil femeia a fost prinsă la furat, dar nicidecum nu ar fi trebuit să fie tratată cu bătaia. Alţii trag un semnal de alarmă cu privire la minorul care a fost martorul întâmplării.

 

 

Citește și: