1738 vizualizări 14 iun 2019

„N-ar vrea mormanul de incompetenţă numit Cuc şi cu foarte „harnicul” şi inutilul director de la CNAIR să stea ei aşa în picioare pe A2, pe la km 80 şi ceva, unde întâi sunt cozi de km unde se stă şi abia apoi e deviat pe sensul opus pe o bandă ca să ocolim un şantier “arheologic” unde nu lucrează nimeni? N-ar vrea mormanul de incompetenţă Cuc să stea acolo ca să-i poată mulţumi toată lumea personal?

P.S. Mai e o variantă, să se ducă acasă, de tot!! Am scăpat de România lui Dragnea, aşa cum spunea Rovana Plumb, şi am rămas cu România lui Dăncilă şi a lui Cuc.... Ferească sfântul să mai confunde sexul cu cex-ul şi să se mai şi înmulţească...

Pps. Postare în calitate de şofer care şi-a plătit rovinieta şi care stă de 2 ore şi jumătate pe autostradă”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

„Am aflat acum că au renunţat la şantier şi au dat drumul la circulaţie. Chiar era nevoie să se suie pe pereţi mii de oameni ca să se ia o decizie înţeleaptă măcar pe weekend? N-aţi vrea voi să plecaţi acasă fără să ne mai enervaţi atat?”, a adăugat fostul premier.

Citește și: