Nicolae Oprea
1222 vizualizări 21 iun 2018

Traficul rutier a fost deviat de la Bulevradul Arhitect Ion Mincu/Kiseleff până la Piaţa Victoriei şi de la Charles de Gaulle până la Piaţa Victoriei, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

"Liviu Dragnea merita 7 ani cu executare, asa cum au vrut procurorii, nu doar 3 ani. Dar acum să nu-l facem pe el responsabil pentru toate relele din această ţară, deşi nu este străin de aceste rele. Voi protesta mereu faţă de neregulile din România. Sunt foarte nemulţumită de ce se întâmplă, de situaţia pensiilor, de sănătate în timp ce ei îşi fac tot felul de drepturi viagere, iar noi rămânem de căruţa", a declarat, pentru MEDIAFAX, Veronica Socol.

"Am venit să-mi exercit un drept democratic, de a protesta pentru că ţara a ajuns într-un punct critic. Dacă nu ne trezim acum, nu vom mai avea cale de întoarcere. Îmi doresc să fie un protest paşnic şi să nu se ajungă la violenţe. Aseară, Jandarmeria a primit ordin de sus ca să provoace şi să fie violenţă. Sper să nu se ajungă la evenimente ca în 1989", a declarat, pentru MEDIAFAX, Sergiu Cazacu.

"Sentinţa primită de Liviu Dragnea este un mic pas înainte pentru democraţie şi pentru normalitate care ne dă speranţă. Mai avem mult de lucru, asta pentru că toate acţiunile Parlamentului sunt pentru apărarea penalilor. Trebuie să ne exercităm cu toţii drepturile de a protesta, pentru că altfel politicienii vor crede că nu ne pasă, ceea ce poate duce la înlocuirea democraţiei cu un sistem dictatorial", a declarat, pentru MEDIAFAX, Alexandra Vişan.

Citește și: