Gandul.info
Departamentul Corespondenţi - Mediafax
3795 vizualizări 9 nov 2017

Carmen Dan a fost întrebată, la Sibiu, dacă a văzut imaginile în care un autocar al Jandarmeriei merge cu viteză pe linia de tramvai şi evită la limită impactul cu un alt tramvai care venea din sens opus, în Bucureşti.

Aceasta a răspuns că a fost informată şi ”cel care a încălcat legile” va plăti.

”Am auzit, vă daţi seama că am fost informată, ştiu că la momentul în care am fost informată era în desfăşurare o cercetare şi bineînţeles conducătorul va suporta rigorile. Am văzut imaginile, mi le-au transmis colegii mei. E normal şi firesc ca cine a încălcat legile să şi plătească. Fiţi siguri că aşa se va întâmpla. În mod sigur colegii mei se ocupă de acest lucru”, a spus ministrul.

Şoferul autocarului cu numere de MAI, filmat când merge cu viteză pe linia de tramvai şi evită la limită impactul cu un alt tramvai care venea din sens opus, face parte din Baza de Adminsitrare şi de Deservire a Jandarmeriei, potrivit reprezentanţilor instituţiei.

"Este vorba despre un şofer din cadrul unei subunităţi subordonate Jandarmeriei Române, Baza de Adminsitrare şi de Deservire a Jandarmeriei. Şoferul este angajat în anul 2007. La nivelul unităţii s-a dispus deja verificarea în regim de urgenţă, ofiţeri care vor face parte din această comisie de anchetă, şi stabilirea circumstanţelor în care a fost posibil aşa ceva. Ne cerem scuze pentru această situaţie, ne asumăm, este în cadrul instituţiei noastre", a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, Marius Militaru, şef biroul de presă al Jandarmeriei Române.

Citește și: