71 vizualizări 15 mai 2019

„Singura rugăminte, având în vedere că nu cunosc detaliile, cum s-a derulat procedura. Rugămintea e să nu avem semne de întrebare asupra rezultatului final. V-am spus şi ieri la discuţia informală - dacă am o ambiţie e să încercăm să redăm justiţiei acel statut social pe care-l merită. Nu ştiu toată bucătăria internă. Observ destul de multă tensiune. Promit că o să am un dialog individiual cu fiecare dintre dumneavoastră”, a spus ministrul interimar al Justiţiei, în plenul CSM.

Precizările vin după ce, în plenul CSM sunt discutate validarea rezultatelor concursului pentru numirea şefului Inspecţiei Judiciare, dar şi organizarea concursului pentru numirea noului şef al Secţiei de anchetare a magistraţilor.

La şedinţă a fost dezbătută abţinerea unor membri de la o decizie privind validarea rezultatelor concursului pentru numirea şefului Inspecţiei Judiciare, Lucian Netejoru. Membrii care ar trebui să se abţină, potrivit discuţiei, ar trebui să fie cei care au făcut parte din comisia de concurs.

Totodată, plenul discută şi organizarea concursului pentru numirea noului şef al Secţiei de anchetare a magistraţilor.

Citește și: