13769 vizualizări 28 ian 2012

Mircea Lucescu, antrenorul echipei de fotbal Şahtar Doneţk, este în continuare ferm convins că vina i-a aparţinut exclusiv vatmanului care conducea tramvaiul care a fost implicat într-un accident cu maşina pe care o conducea antrenorul, scrie ProSport.

Singura "imprudenţă" pe care şi-o recunoaşte Mircea Lucescu în cazul acelui accident este că are "prea mare încredere în oameni".

"Dacă ar fi fost vina mea, s-ar fi vorbit patru luni, nu o lună. Poliţiştii şi-au dat seama că, de fapt, e greşeala vatmanului în totalitate. N-a vrut să încetinească! E imprudenţa mea în primul rând, pentru că am avut prea mare încredere în oameni", a declarat fostul selecţioner al naţionalei României în cadrul unei emisiuni televizate.

În urma nefericitului episod, antrenorul Şahtiorului nu are de gând să-l acţioneze în judecată pe Marin Bartoc, vatmanul tramvaiului implicat în accident: "Nu fac proces să mă bălăcăresc. Şi-aşa, după toată chestia asta, eu sunt scos vinovat, deşi n-am încălcat legea şi am traversat strada în mod regulamentar. Am fost lovit puternic din spate de un tramvai, în timp ce dădeam prioritate!".

Bartoc a intervenit telefonic în cadrul emisiunii şi s-a mulţumit să declare că cel mai bine este că Mircea Lucescu a ieşit din spital şi că s-a terminat totul cu bine. "Declaraţiile dânsului chiar nu mă interesează. Nu mă mai surprinde nimic din ce zice. Aveam o cu totul altă impresie despre dânsul! Îi doresc să fie fericit, să antreneze şi să câştige cât mai multe trofee", a declarat vatmanul.

Citeşte răspunsul integral al vatmanului în ProSport.

Citește și: