Silviu Bănilă
393 vizualizări 18 mar 2019

Într-o filmare şocantă, se observă cum bărbaţii se iau la bătaie, în timp ce personalul încearcă să-i despartă, scrie The Independent.

Ben Wardrop, cel care a filmat incidentul, a declarat că scandalul a pornit de la faptul că o femeie NU purta pantofi, în cursa de 6.30, pe ruta Glasgow-Tenerife.

„Un bărbat foarte beat a luat-o deoparte şi i-a zis că altcineva o va călca pe picioare, moment în care prietenul femeii a intervenit pentru a detensiona situaţia”, a povestit Wardrop. „După ce avionul a aterizat şi bărbatul a consumat mai mult alcool, acesta s-a luat la bătaie cu iubitul femeii”. Un bărbat care a încercat să-i despartă pe cei doi a primit un PUMN în nas.

„O membră a echipajului, în vârstă de 24 de ani, a fost prinsă în mijlocul scandalului şi a devenit foarte speriată, dar s-a descurcat bine şi a reuşit să-i potolească pe scandalagii”, a precizat martorul.

„Era o femeie cu un copil care stătea în faţa noastră şi a fost martoră la tot incidentul. A fost un moment înspăimântător şi mulţi oameni nevinovaţi s-au implicat în scandal, din cauza spaţiului restrâns din avion”.

El a adăugat: „Personalul Ryanair a gestionat foarte bine situaţia”.

Ryanair a confirmat sâmbătă că poliţiştii din Tenerife au fost chemaţi la aeronava respectivă.

„Echipajul cursei Glasgow-Tenerife a cerut ajutorul poliţiei, din cauza celor doi pasageri care au devenit violenţi”, a anunţat compania aeriană.

„Avionul a aterizat normal şi poliţia a reţinut cele două persoane. Nu vom tolera un asemenea comportament, deoarece clienţii, echipajul, personalul reprezintă prioritatea noastră numărul unu. În prezent, poliţia se ocupă de acest caz”, au conchis cei de la Ryanair.

Citește și: