Dragos Suciu
659 vizualizări 19 iul 2018

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, muncitorii care se deplasau cu autobuzul, pe raza localităţii Sânpaul, ar fi fost opăriţi de apa care răcea motorul, după ce conducta prin care trecea s-a rupt.

”A fost o defecţiune la sistemul de răcire. Au fost 13 victime, două de cod galben, unsprezece de cod verde. Noi am transportat în total 12, cu două maşini de la SMURD, două de la SAJ şi alta de la transport victime multiple. Al 13-lea muncitor s-a deplasat singur”, potrivit ISU Mureş.

Potrivit sursei citate, autobuzul nu a luat foc.

Un număr de 13 muncitori au fost răniţi, joi, după ce autobuzul în care se aflau a suferit avarii la sistemul de răcire şi le-a provocat arsuri la picioare. Incidentul a avut loc pe raza localităţii Sânpaul din judeţul Mureş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Din primele informaţii, doi pasageri au arsuri de gradul II, iar unsprezece au arsuri de gradul I. Răniţii vor fi consultaţi de un specialist din cadrul secţiei de arşi.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, în autobuz se aflau 30 de persoane.

”12 au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe, iar unul s-a deplasat singur”, potrivit ISU Mureş.

Toţi cei care se aflau în autobuz sunt muncitori.

Autovehiculul a suferit avarii la sistemul de răcire, iar astfel le-a provocat arsuri la picioare, potrivit ISU Mureş. Astfel, doi au arsuri de gradul 2 şi 11 au arsuri de gradul 1.

 

Citește și: