Gandul.info
Mihaela Gidei
1032 vizualizări 8 mar 2018

"În general, cei pe care trebuia să îi denunţ erau oameni politici. Lucian Onea a făcut o percheziţie informatică. Mi-au luat datele din telefon, mesaje din telefon, aplicaţii. Ştiau foarte bine în ce cercuri mă învârt. (...)Mi-a cerut cu nume şi prenume anumite persoane : Elena Udrea, Traian Băsescu, Liviu Dragnea, Victor Ponta, Sebastian Ghiţă, Vlad Stoica, colegii de-ai mei de la AEP. Încerca să creeze o poveste cu fiecare în parte", a declarat Ana Maria Pătru la Antena 3.

Fosta şefă a AEP susţine că Lucian Onea cunoştea foarte multe lucruri din viaţa ei.

"Cred că acest om a intrat mult prea mult în intitmitatea mea, în viaţa mea. Cunoştea atât de multe lucruri despre mine. El mi-a făcut al doilea dosar dintr-o ambiţie personală pentru că nu am vrut să susţin un denunţ. Irina Socol a făcut un denunţ pe care eu trebuia să îl susţin până la capăt ca şi cum ar fi fost al amandurora. I-am spus că nu pot. Am refuzat categoric. Dacă aş fi vrut să fac denunţuri cred că şi acum eram prietena lor şi nu aveam niciun dosar", a precizat Pătru.

Ana Maria Pătru susţine că procurorului Lucian Onea îi plăceau mai multe fotografii din telefonul ei, menţionând că la un moment dat i-a spus că una dintre fotografiile în care apărea îl "înnebunea".

"În birou mi-a spus că e angrenat în anumite cercuri, gen SRI. (..) Sunt convinsă că la un moment dat vor ieşi acele înregistrări în care eu trebuia să suport josnicile acestui om şi să-l ascult", a mai spus Pătru.

Citește și: