4513 vizualizări 26 mai 2019

Cu o cuşmă pe cap, Ştefan Mandachi a postat pe Facebook un video în care merge, alături de câţiva cunoscuţi, spre secţia de votare.

„Provoacă trei pretenaşi! Trei telefoane, trei maşini pline! Apoi postează! Eu am dat trei telefoane şi am adunat 5 maşini. Atât! De data asta, NU mai sta 15 minute! Atât îţi ia să ajungi de acăsucă până la secţia de votare. 15 minute. Ca să nu te victimizezi mai apoi patru ani!”, a scris omul de afaceri.

 

Postarea omului de afaceri a strâns aproape 1.000 de like-uri. Majoritatea utilizatorilor îl felicită pentru iniţiativă, iar unul dintre ei îi sugerează să sune mai mulţi prieteni, pentru că judeţul Suceava nu stă bine deloc la prezenţă.

Un alt utilizator comentează cu o poză din Londra, Barking, scriind că stă de ore la coadă, dar nu renunţă. Un altul îi scrie că a votat la Roma după 3 ore de stat la coadă în ploaie.

Ştefan Mandachi a fost, în martie, iniţiatorul unui protest inedit declanşat din cauza lipsei autostrăzilor din Moldova. Omul de afaceri a construit o autostradă de un metru, pentru care a plătit 3.800 de lire sterline (4.400 de euro sau 5.000 de dolari), ca să semnaleze lipsa autostrăzilor din Moldova. Campania a durat două săptămâni şi i s-au alăturat români din ţară şi din străinătate, edili şi din alte zone ale ţării decât Moldova, artişti şi oameni de afaceri. Pe 15 martie, timp de 15 minute, mai multe companii şi-au oprit activitatea în semn de protest.

 

Citește și: