Andrei Dumitrescu - Mediafax
2102 vizualizări 17 feb 2014

O fată în vârstă de 16 ani, elevă în clasa a X-a la Liceul "Ion Creangă" din Tulcea, este căutată de poliţişti după ce, la data de 12 februarie, a plecat de la internatul şcolii după care şi-a închis telefonul şi nu a mai dat niciun semn de viaţă, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei tulcene.

Andreea Mădălina Popa, în vârstă de 16 ani, a dispărut în după-amiaza zilei de miercuri, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Tulcea, Daniela Condrea.

Fata a plecat în jurul orei 15.30, pentru a se întâlni cu fratele ei, lucru pe care, spun anchetatorii, îl făcea în mod curent. Pentru că nu a mai ajuns la întâlnire, iar telefonul ei mobil era închis, fratele acesteia a mers la sediul IPJ Tulcea unde a anunţat dispariţia surorii sale.

Daniela Condrea, a mai declarat pentru MEDIAFAX că, la nivelul IPJ Tulcea, s-a creat un punct de comandă pentru găsirea dispărutei, iar din primele informaţii s-ar părea că este vorba despre "o plecare voluntară".
Andreea Mădălina Popa este brunetă şi are ochii căprui, iar în ziua dispariţiei purta o haină de stofă neagră, pantaloni albaştri şi un pulover crem şi avea un rucsac de culoare neagră.
 

Citește și: