Loredana Ficiu
484 vizualizări 4 aug 2019

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, femeia de 34 de ani ar fi fost bătută de iubitul ei, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi a murit în drum spre spital.

„Este vorba de o crimă, în Strehaia. Autorul şi cu victima trăiau în concubinaj şi, pe fondul consumului de alcool din partea autorului, a izbucnit un conflict spontan, a început să o bată pe femeie, după care a pus-o jos şi a jucat-o în picioare. În urma leziunilor a decedat, leziuni interne. Nu e vorba de niciun cuţit. Bărbatul are 32 de ani, victima 34. S-a întâmplat în locuinţa în care trăiau împreună. A murit la scurt timp după agresiune”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Fănică Cercel, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.

Acesta spune că bărbatul este audiat duminică şi că urmează să fie dispuse măsuri preventive împotriva acestuia.

„În ceea ce priveşte starea de recidivă a bărbatului, acesta are o condamnare, dar în Franţa, cinci ani pentru o participare tot la o agresiune fizică, tot ceva cu violenţă. În Franţa. Nu se pune problema să fi fost eliberat în baza recursului compensatoriu, pentru că şi-a ispăşit pedeapsa acolo. În acest moment, ancheta este în derulare, urmează să fie dispuse măsuri. Autorul este prins", a mai spus Fănică Cercel.

Potrivit acestuia, anchetatorii nu au stabilit încă de la ce a pornit scandalul.

 

Citește și: