258 vizualizări 21 aug 2013

Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un stâlp de pe o stradă din Piteşti, apoi într-o conductă de gaz pe care a retezat-o, după care autoturismul a luat foc, existând pericol de explozie.

Accidentul a avut loc pe o stradă în pantă din Piteşti, după ce şoferul unui autoturism Dacia Logan a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat într-un stâlp şi ulterior într-o conductă de gaz, pe care le-a retezat.

În urma impactului, maşina a luat foc, flăcările fiind stinse de locatarii din zonă, iar bărbatul de la volan a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, în condiţiile în care a existat pericolul producerii unei explozii.

"La faţa locului au fost luate toate măsurile pentru a preveni o explozie. Pericolul a fost îndepărtat după ce angajaţii de la compania de gaze au izolat bucata de conductă distrusă, iar noi am monitorizat zona", a declarat Gabriel Mitrache de la ISU Argeş.

Martorii spun că şoferul conducea cu viteză, iar la un moment dat nu a mai putut redresa maşina.

"În urma impactului, maşina a luat foc. Am auzit zgomotul şi am ieşit să văd ce se întâmplă, iar vecinii au stins flăcările care cuprinseseră autoturismul. Poliţiştii au făcut măsurători, şoferul nu vorbea, era în stare gravă şi a fost dus la spital", a spus un locatar.

Alimentarea cu gaz metan a locuinţelor din zona unde a avut loc accidentul a fost întreruptă, urmând să fie reluată miercuri dimineaţă.

Citește și: