559 vizualizări joi, 13:32

Potrivit Poliţiei Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi miercuri seara că în localitatea Ariceştii Rahtivani o tânără în vârstă de 28 de ani, însărcinată, a fost declarată decedată de echipajul Serviciului de Ambulanţă Prahova.

Trupul neînsufleţit al tinerei a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Ploieşti pentru necropsie.

A fost deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Surse locale spun că tânăra fusese externată recent din spital.

 

Spitalul Ploieşti despre tânăra însărcinată care a murit: Nu avea nevoie de internare 

Spitalul Ploieşti spune despre tânăra de 28 de ani însărcinată care a murit în localitatea Ariceştii Rahtivani că a fost la spital pentru un control de rutină şi nu s-a impus internarea pentru că nu avea probleme. Femeia era însărcinată în 9 luni. 

Potrivit unui comunicat al Spitalului de Obstretică Ginecologie Ploieşti transmis, joi, la solicitarea Mediafax, pe toata perioada şederii în spital, femeia a prezentat o stare generală bună şi nu a acuzat nicio altă simptomatologie.

„Am identificat o pacientă de 28 de ani din comuna Ariceştii Rahtivani care s-a prezentat la spital miercuri dimineaţă, însărcinată în 9 luni. Pacienta s-a prezentat la un control de rutină pentru această perioadă a sarcinii (monitorizare), efectuându-se ecografie şi test nonstress, evaluându-se starea mamei şi a fătului, prognosticul de naştere fără să se impună spitalizarea continuă. Pe toata perioada şederii în spital, pacienta a prezentat o stare generală bună, a colaborat cu personalul medical, fără să acuze nicio altă simptomatologie. Investigaţiile au fost efectuate în regim de spitalizare de zi”, se arată în comunicat.

Reprezentanţii spitalului din Ploieşti susţin, de asemenea, că femeia a fost monitorizată pe perioada sarcinii şi nu avea probleme.

Foto: caracter ilustrativ

 

Citește și: