”Vă scriu ca să vă povestesc cum îmi denigrez eu ţara, atât eu, cât şi ceilalţi români pe care îi cunosc. Voi începe prin a vă spune că toţi muncim pe ruptelea şi toţi străinii ştiu că suntem `hard working people`. Cu banii câştigaţi aici ne ajutăm părinţii şi venim să ne facem vacanţele ACASĂ, pentru că ne este dor. Ştiţi ce mai facem noi? Ridicăm biserici româneşti şi organizăm şcoli româneşti, deschidem magazine româneşti şi restaurante româneşti, pentru că iubim tradiţiile, limba şi bucătăria românească. Mergem cu colindatul, vopsim ouă, facem cozonaci şi sarmale, ducem mai departe tradiţiile româneşti aici, departe de ţară (...)”, începe tânăra pe nume Veronica postarea de pe blogul său.

Ea mai spune că îşi iubeşte ţara, însă a fost nevoită să plece în ţări ”în care valorile şi munca cinstită sunt apreciate, în ţări care nu sunt conduse de infractori, de piţipoance sau de şmecheri”.

În final, Veronica îi ”mulţumeşte” lui Victor Ponta, pentru că prin declaraţiile sale ”a scăpat de orice posibilitate” de a fi votat de românii din diaspora. ”Şi mai ales aţi scăpat de voturile pe care poate unii dintre cei dragi nouă, de acasă, vi le-ar fi dat. Prin afirmaţiile dumneavoastră l-aţi convins până şi pe tatăl meu să nu vă voteze, ceea ce eu şi fratele meu nu reuşiserăm să facem”, conchide tânăra.

Citeşte aici postarea integrală.

Citește și: