Monica Moanea
Gabriela Ghitcuta
8737 vizualizări 28 apr 2016

UPDATE: Femeia ucisă, joi, într-un magazin ce aparţine fostei nurori a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, a fost înjunghiată cu un cuţit, arma crimei fiind abandonată la faţa locului, a declarat procurorul care instrumentează dosarul de omor.
Procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti a declarat la finalul cercetărilor la faţa locului că femeia găsită decedată a fost înjunghiată de mai multe ori cu un cuţit, arma fiind găsită de criminalişti în magazinul unde a avut loc crima.

“Da, există o armă găsită, este vorba despre un cuţit. După audieri care vor avea loc la sediul Poliţiei Capitalei va fi stabilit şi mobilul. Au fost audiaţi mai mulţi martori în cauză. Au fost luate imagini de pe camerele de supraveghere, le vom analiza în cadrul anchetei. „ a spus Codruţ Popoiu, procurorul care instrumentează dosarul de omor calificat.

Anchetatorul nu a vrut să precizeze cu exactitate dacă pentru prinderea principalului suspect, fostul iubit al femeii, a fost dispusă supraveghere tehnică.

„Eram în timpul cercetării, era suspectul în zonă , a fost luat de poliţie, urmează să-l audiem” , a mai declarat procurorul.

Fostul partener de viaţă al femeii, Tiberiu Radu, a fost dus pentru audieri la sediul Poliţiei Capitalei, el fiind prins ca principal suspect, la aproape trei ore de la crimă.

Poliţiştii l-au prins pe bărbatul care era principalul suspect în cazul femeii înjunghiate, joi, şi care lucra ca vânzătoare într-un magazin ce aparţine fostei nurori a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, acesta fiind în apropiere de locul crimei.

Principalul suspect în cazul femeii înjunghiate a fost prins, joi, la scurt timp după incident, în apropiere de locul crimei.

Poliţiştii care făceau cercetarea la faţa locului, l-au surprins pe bărbat şi au pornit în fugă după el. L-au prins în câteva minute, acesta fiind luat de poliţiştii de la Sectorul 1 şi dus la sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri.

La faţa locului au venit mai multe persoane, cunoscuţi şi rude ale victimei, tatăl acesteia leşinând, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la un spital pentru îngrijiri medicale.

Femeie lucra ca vânzătoare într-un magazin din Capitală, ce aparţine Alinei Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, aceasta fiind înjunghiată, joi dimineaţă, chiar în timp ce se afla la serviciu, au declarat pentru MEDIAFAX surse din rândul poliţiştilor.

Potrivit surselor citate, apelul la 112 s-a făcut în jurul orei 09.00, la faţa locului fiind trimise echipaje de la Secţia 1 şi o ambulanţă SMURD. La faţa locului a fost găsită o femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, cu şapte plăgi înjunghiate, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov. Femeia a fost declarată decedată după ce nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Principalul suspect al poliţiştilor a fost fostul iubitul femeii.

O prietena de Alinei Petre, se afla în toaleta magazinului în momentul în care bărbatul a intrat şi a înjunghiat-o. Aceasta a povestit anchetatorilor că a auzit-o pe tânără urlând "salvează-mă că mă omoară" şi că de frică nu a ieşit din baie.

Un alt martor, paznicul blocului în care se afla magazinul a povestit că a văzut un bărbat cu o geacă roşie de dimineaţă, înainte ca magazinul să se deschidă , şi că tot pe acelaşi bărbat l-a văzut plecând la puţin timp după incident.

Bărbatul era foarte gelos, a povestit chiat proprietara magazinului, Alina Petre.

"A făcut mai multe plângeri pentru hărţuire şi ameninţare, de când s-au despărţiti o căuta, de două ori a venit la magazin în stare de ebrietate dar nu a făcut scandal, îi dădea mesaje în care îi spunea "Dacă nu o să fii cu mine, nu vei fi cu nimeni pentru că o să te omor", a declarat Alina Petre pentru MEDIAFAX.

O apropiată a femeii a declarat şi ea pentru MEDIAFAX că cei doi erau împreună de anul trecut, iar bărbatul era foarte gelos. Potrivit acesteia, a ameninţat-o în repetate rânduri că o omoară şi pe ea şi pe băiatul ei în vârstă de şapte ani, şi o urmărea frecvent stând prin faţa magazinului la diferite ore ale zile purtând o şapcă pe cap.

Două persoane au fost duse la poliţie pentru audieri, prietena Alinei Petre şi paznicul blocului, au declarat surse apropiate anchetei. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti fiind deschis un dosar pentru omor.

Citește și: