Otilia Ciocan Serescu
1246 vizualizări 18 nov 2017

„Deschiderea „Orăşelului lui Moş Crăciun”, programată pentru această (sâmbătă - n.red.) seară, se amână pentru săptămâna viitoare! Din cauza vremii nefavorabile, organizatorii au luat decizia de a inaugura „Orăşelul lui Moş Crăciun” din parcul Lumea Copiilor, vinerea viitore, pe data de 24 noiembrie. Tot atunci se va deschide şi Târgul de Crăciun, la care vizitatorii vor găsi aproape 50 de căsuţe cu ornamente de sezon, globuri, ghirlande, produse de artizanat şi fel de fel de bunătăţi la tot pasul, dar şi patinoarul pe care copiii alături de părinţi se pot distra în voie”, conform sursei citate.

Iniţial, Primăria Sectorului 4 anunţase că Parcul Lumea Copiilor va deveni „Orăşelul lui Moş Crăciun” şi va găzdui, în perioada 18 noiembrie- 31 decembrie, concerte în aer liber, spectacole pentru copii, carusele, patinoar, concursuri cu premii, daruri şi surprize.

Potrivit sursei citate, tot sâmbătă ar fi trebuit să se deschidă şi Căsuţa lui Moş Crăciun, unde copiii pot face poze cu spiriduşii şi pot scrie scrisori, urmând ca pe 15 decembrie va ajunge şi Moşul pentru a se întâlni cu cei mici.

„În toată această perioadă, Orăşelul lui Moş Crăciun va gazdui şi Târgul de Crăciun, care va fi deschis până în luna ianuarie a anului viitor. Aici vizitatorii vor găsi aproape 50 de căsuţe cu ornamente de sezon, globuri, ghirlande, produse de artizanat şi fel de fel de bunătăţi la tot pasul. De la preparate tradiţionale, specifice sărbătorilor de iarnă, la nelipsitul cozonac de casă sau aromata turtă dulce, producătorii au pregătit de toate”, comunicase instituţia.

Citește și: