Gandul.info
Laura Petrescu
1069 vizualizări 6 dec 2017

Cei care au apăsat butonul pentru aprinderea iluminatului festiv de sărbători au fost copiii. Peste 100 de figure 2D şi 3 D au fost amplasate în oraş, iar peste 4.000 de oameni care au participat la eveniment au făcut fotografii.

Cele mai căutate pentru a fi imortalizate au fost caleaşca trasă de reni, Moş Crăciun şi bradul împodobit din faţa Primăriei.

“Este coadă la caleaşcă. Oamenii se pun în ea să facă poze. Stăm la rând”, a declarat o femeie care aştepta cu copilul la poze.

Primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a declarat că sunt peste 100 de figurine 2D şi 3D montate în oraş, iar bradul din faţa Primăriei a fost donat de un ploieştean.

“Avem peste 1.400 de metri liniari de instalaţii montate, fiind peste un milion de beculeţe. Bradul din faţa Primăriie are 16 metri înălţime şi a fost donat de un ploieştean”, a declarat Dobre.

Potrivit acestuia, iluminatul festiv a costat aproximativ 1.200.000 de lei.

După aprinderea luminiţelor, copiii au putut viziona, în aer liber, spectacolul “Dragonul”, susţinut de actorii Teatrului pentru Copii “Ciufulici”, urmat de un concert susţinut de Smiley.

Seara s-a încheiat cu un foc de artificii.

Citește și: