Diana Grigore
835 vizualizări 24 mai 2019

„Puterea este în mâinile oamenilor. Noi am făcut o campanie directă, o campanie cinstită, o campanie onestă, în timp ce Dragnea s-a ascuns ca o găină fricoasă prin sediile de partid şi chiar atunci când a încercat să scoată capul în lume, a fost păzit de cordoane de jandarmi, de forţe de ordine şi a fugit de români. Dragnea, ca o găină fricoasă, a refuzat participarea la orice dezbatere, la orice confruntare publică cu reprezentanţii Partidului Naţional Liberal, pitindu-se la Viaţa Satului sau la alte emisiuni regizate în care a transmis nişte mesaje toxice şi şi-a aruncat asupra românilor veninul pe care l-a adunat în el”, a declarat Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă la Bucureşti.

Liderul liberal a vorbit şi despre interzicerea conducerii PNL de a aniversa la Vila Florica cei 144 de ani de la înfiinţarea partidului.

„În această zi de aniversare am simţit ce înseamnă faţa hâdă, faţa mizerabilă a comuniştilor travestiţi, a vechililor grupaţi în jurul lui Dragnea, care au întinat memoria Brătienilor şi care au interzis conducerii Partidului Naţional Liberal, pentru prima oară în ultimii 30 de ani, să aniverseze înfiinţarea Partidului Naţional Liberal, la Vila Florica.Am să le transmit un mesaj acestor vechili care umilesc românii în fiecare zi, că Mausoleul de la Mărăşeşti nu este moşia lui Oprişan şi că nu poate Oprişan să interzică PNL, în an Centenar, să onoreze memoria românilor căzuţi în bătăliile de la Mărăşeşti, că Vila de la Florica nu este moşia PSD, Vila de la Florica aparţine fiecărui român şi de Vila de la Florica este legată istoria României, momente fundamentale care s-au petrecut în istoria României şi că nu ne puteţi interzice nouă, liberalilor, să cinstim memoria înaintaşilor noştri şi chiar dacă astăzi în mod abuziv nu aţi permis Partidului Naţional Liberal accesul la Florica, în curând nu veţi mai avea niciun fel de posiblitate de a comite abuzuri”, a adăugat Orban.

PNL aniversează, vineri, 144 de ani de la înfiinţarea formaţiunii politice, începând cu ora 18.00. Liberalii vor găzdui un eveniment dedicat acestui moment în grădina sediul central al partidului din Capitală. La reuniune va participa şi preşedintele Klaus Iohannis, de la ora 18.30, precum şi personalităţi din societatea civilă, mediu de afaceri, cultură şi membri ai corpului diplomatic.

Foto: Hepta

 

Citește și: