Gandul.info
Departamentul Economic - Mediafax
19261 vizualizări 16 oct 2017

Patronul companiei Omniaturism, George Negru, s-a sinucis aruncându-se în gol de la etajul unui bloc din zona Piaţa Alba Iulia, din Capitală, el recurgând la acest gest după ce firma pe care o administra a avut probleme financiare, potrivit unor surse judiciare.

Conform sursei citate, apelul la 112 a fost făcut de paznicul blocului din Sectorul 3 al Capitalei, care a auzit o bubuitură.

Conform Poliţiei Capitalei, luni dimineaţa, în jurul orei 06.45, prin apel 112 a fost sesizat ca în zona Piaţa Alba Iulia, Sector 3, pe trotuar se afla un bărbat decedat.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri - Compartimentul Morţi Suspecte care au efectuat cercetarea”, conform Poliţiei Capitalei.

Trupul bărbatului a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate împreună cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru a se stabili imprejurările în care s-a produs decesul.

Surse judiciare au precizat că bărbatul şi-a pus capăt zilelor pentru că avea probleme financiare.

„Sună telefoanele încontinuu, încă nu ştim ce am putea face concret, dar oamenii întreabă în ce situaţie se află după moartea patronului de la Omnia Turism”, a spus un funcţionar din Ministerul Turismului.

Moartea omului de afaceri George Negru este anunţată pe site-ul companiei sale, Omnia Turism. „Sincere condoleanţe pentru cel care a fost colegul şi directorul nostru, George Negru. Colectivul îndurerat!”, au postat, în urmă cu puţin timp, angajaţii companiei pe site-ul Omnia Turism.

Omnia Turism este o companie de turism cu 46 de angajaţi. Pentru anul 2016, a raportat un profit de 352.151 de lei, la o cifră de afaceri netă de 2,7 milioane de lei, potrivit datelor consemnate la Ministerul Finanţelor.

Citește și: