74 vizualizări 2 aug 2007

Violenţa accidentului rutier petrecut ieri la Mangalia i-a îngrozit până şi pe poliţiştii constănţeni. Un Ford Mondeo care gonea spre Vama Veche a fost despicat de impactul nimicitor cu un microbuz care venea pe contrasens, şocul a rupt centurile de siguranţă pe care le purtau şoferul şi pasagerul din dreapta.

Accidentul s-a petrecut ieri în zori, la ora 5.40, la intrarea în Mangalia. Fordul în care se aflau patru tineri mergea cu viteză excesivă spre Vama Veche, iar în curba la stânga de pe şoseaua Constanţa – Mangalia, bolidul a intrat în balans, mergând şerpuit pe şoseaua cu patru benzi şi intrând direct într-un microbuz de pe contrasens. Cei patru tineri din maşină nu au avut nici o şansă de supravieţuire.

Vladimir Albu (25 ani), Tudor Calotă (29 ani), Manuel Alexandru Şarpe (22 ani) din Constanţa şi Elena Simona Văduva (23 ani) din Bucureşti au fost identificaţi cu greu.

Fordul Mondeo avea numere de leasing expirate pe 18 iulie, deci circula ilegal. Poliţiştii cred că şoferul care apăsase puternic pe acceleraţie a adormit la volan. Aşa se explică lipsa urmelor de frânare.

Şoferul şi cele două pasagere ale microbuzului au fost răniţi uşor. Vladimir Albu era nepotul secretarului de stat în Ministerul Agriculturii, Gheorghe Albu, iar Tudor Calotă era fiul preşedintelui Comisiei de Urbanism din Consiliul Local Constanţa, arhitect Dumitru Calotă.

Citește și: